Who

Wie is Dees?

Wie ik ben? In een notendop: Desi of Dees, een online babbelaar, reisfanaat en strateeg. Ik hou van duidelijk taal. In real life met een Brabants accent, maar online hoor je daar weinig van.

Al 8 jaar lang ben ik als online marketeer verantwoordelijk voor strategische vraagstukken en de praktische zaken van verschillende websites en webshops. Van startups tot shops met meer dan 100k bezoekers per maand. Dit doe ik met heel veel liefde en vooral met een nuchtere mind-set.

Online marketing is een dagelijks onderdeel van mijn leven, maar ik begrijp als geen ander dat dit niet voor iedereen geldt. Bij mij daarom geen gekke termen, maar duidelijke taal. Ik kom me graag persoonlijk voorstellen, want ook offline maak ik graag een praatje.

Wat weet Dees

Content creators, adwords specialisten, influencers, affiliate marketeers, social media beheerders, SEO-guru’s en virtual assistants. Kortom een heel arsenaal en een klein fortuin om online wat te bereiken. Onzin! Een online aanpak van dit kaliber is voor veel bedrijven niet haalbaar en belangrijker nog helemaal niet nodig.

Dees is er voor de zzp’er, de beginnende webshop eigenaar, de online shop die klaar is voor de volgende stap en de MKB-er die een duwtje in de juiste online richting nodig heeft zonder dat dit een vermogen kost. Dees zorgt voor een duidelijk en behapbaar online plan die past bij jouw bedrijf.

Al meer dan 8 jaar werk ik als online marketeer aan strategische vraagstukken en de praktische zaken van verschillende websites. Van startups tot webshops met meer dan 100k bezoekers per maand. Ik blijf ver weg van dure online termen en onnodig complexe marketingplannen.

Dees is doen! Een hands-on aanpak met direct resultaat.